Dezinfecția – un serviciu necesar tuturor firmelor

Dezinfecția este o metoda de decontaminare care distruge in proportie de 99-99,9% formele vegetative ale microorganismelor.

In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie.

Aceasta operatiunea are loc preventiv si are drept obiectiv eliminarea germenilor patogeni sau conditionat patogeni care dezvolta aparitia microbilor si diferitelor boli infectioase sau parazitare atat la oameni cat si la animale.

Societatea noastra va pune la dispozitie operatiunea de dezinfectie la cele mai inalte standarde ale calitatii. Substantele utilizate in procesul de dezinfectie poarta avizul Ministerului Sanatatii. Preturile se stabilesc in functie de gradul de infestare si de marimea suprafetei propuse pentru tratament.

Ce este DEZINFECTIA?

Actiunea de dezinfectie  este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Procesul de dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.

In orice activitate de dezinfectie trebuie sa se aplice masurile de protectie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicatiile.

Procesul de dezinfectie are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere prin masuri de dezinfectie cat mai eficiente.

Procedeu:

Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate.

 

Share This:
free vectors